Appeltaart uit het kookboek van Magirus

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Olandese. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto nella lingua alternativa. Puoi cliccare sul link per cambiare la lingua attiva.

Alain Caron, (uit Frankrijk afkomstige) kok van het Nederlandse tv-programma Binnenste Buiten (kroncrv) maakt Magirus’ toerte van appelen onder het goedkeurende oog van Garrelt Verhoeven, voormalig verantwoordelijke Erfgoed en Cultuur van de Leuvense Universiteitsbibliotheek, ondertussen Directeur Stichting Verhaal te Deventer.

BinnensteBuiten veranderde zijn website, waardoor het uitgeschreven recept verdween en alleen de video er nog staat. Het originele recept van Magirus is nr. 108 in onze transcriptie die je hier kunt downloaden of openen. De Nederlandse vertaling vind je op p. 137 van ons boek. Malvezij is zoete wijn, vergelijkbaar met en vervangbaar door Madeira.

 

2 pensieri riguardo “Appeltaart uit het kookboek van Magirus”

 1. Goedemiddag,
  Ik kwam op jullie website terecht via de e-nIeuwsbrief van het Leuvens Universiteitsfonds en wilde hier het recept van appeltaart bekijken.
  De link met het recept werkt niet, stel ik vast.
  Kan je me iets laten weten als ‘t aangepast is ?
  ‘t zou toch leuk zijn mocht ik als Leuvense b&b de appeltaart uit het Magirus-kookboek kunnen aanbieden aan onze bezoekers ;0))
  Danke,

  1. BinnensteBuiten heeft zijn volledige website door elkaar gegooid, zonder doorverwijzingen. Foei! Maar de video staat er nog wel op, voorlopig helaas zonder het uitgeschreven recept. Ik pas de verwijzing in het artikel aan.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.