Curry Mushroom Toast – Vintage Recipe, Cooking Club 1908

See on Scoop.itHistorical gastronomy

A vintage 1908 recipe for Curry Mushroom Toast, adapted by Tori Avey from Cooking Club Magazine on The History Kitchen. … find in my old cook books. There are some truly horrendous meals in some of those old books. … As for the food served in 1908, we can surmise from the Cooking Club Menu Suggestions that folks were indulging in dishes like baked bananas with rice, boiled sauerkraut with dumplings, baked stuffed heart (oh my!), flannel cakes, jellied veal and orange snow.

See on thehistorykitchen.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door hier een reactie achter te laten geef je deze site de eeuwige toestemming om jouw woorden en naam/web site te reproduceren als bron.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.