Fragmenten van oud aardewerk onthullen prehistorische voorliefde voor honing

Ancient Pottery Fragments Reveal Prehistoric Fondness for Honey

A chemical analysis by international researchers of African pottery shards suggests that humans were collecting and storing honey roughly 3,500 years ago. … While some surviving cave paintings from Africa and Spain depict humans interacting with bees and honeycombs sometime between 40,000 to 8,000 years ago, sturdier evidence on the timeline detailing humankind’s early appreciation for honey has been hard to come by, which is why a team of international researchers was excited to stumble across exactly that – even if such a discovery was not at all what they were looking for. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door hier een reactie achter te laten geef je deze site de eeuwige toestemming om jouw woorden en naam/web site te reproduceren als bron.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.