Oudste recepten gedecodeerd

The world’s oldest-known recipes decoded

A team of international scholars versed in culinary history, food chemistry and cuneiform studies has been recreating dishes from the world’s oldest-known recipes. The evolution of a lamb stew, me-e puhadi, is still prevalent in Iraq today.  The instructions for lamb stew read more like a list of ingredients than a bona fide recipe: “Meat is used. You prepare water. You add fine-grained salt, dried barley cakes, […] (Photo CreditThe Yarvin Kitchen/Alamy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door hier een reactie achter te laten geef je deze site de eeuwige toestemming om jouw woorden en naam/web site te reproduceren als bron.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.