3 pensieri riguardo “Herteken, wat lust u?”

  1. Schattebout in deze context heel prachtig en ook mooier dubbelzinnig. Zoals ik op foodlog in mijn antwoord meldde: zeker is het dat Magirus innuendo’s niet schuwde, net als de schilderkunst uit die tijd bol stond van de meer of minder bedekte verwijzingen naar de erotiek. Het ‘wat lust u’ vind ik echter al subtieler dan ‘wat vind je lekker’. Jaren geleden was er een instantstampottenreclame van Maggi: ‘Maggi wat maak je me nou’, dat ging in ons studentenhuis natuurlijk ook door het leven als ‘Maggi wat maak je me klaar’. Vandaar mijn associatie met oubollig. Maar nogmaals: het boek mag in geen enkele boekenkast van kookminnenden ontbreken.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.