Verhaal in De Limburger / Limburgs Dagblad

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Olandese. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto nella lingua alternativa. Puoi cliccare sul link per cambiare la lingua attiva.

De Nederlandse krantencombinatie De Limburger/Limburgs Dagblad publiceerde op zaterdag 17 november een artikel van Ray Simoen over “Lieve schat, wat vind je lekker”. We hebben het artikel zelf niet gezien, maar collega Marleen Willebrands meldt dat het artikel sterk inzoomt op Erycius Puteanus, afkomstig uit (het nu Limburgse) Venlo. De auteur speculeert dat Puteanus in eigen persoon en in hoge mate betrokken is bij het Koocboec van Magirus. Wij (auteurs van de tekstuitgave) hebben hierover onderling uitvoerig gediscussieerd, maar er is geen bewijs voor, hoewel het ook niet geheel onmogelijk is.

interview_limburger_20071120 (pdf)

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

By submitting a comment here you grant this site a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution.

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.