Magirus en Scappi bij Koken met Van Boven (VPRO)

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het Nederlandse kookprogramma Koken met Van Boven (VPRO) besteedde in de uitzending van 25 april 2016 aandacht aan het kookboek van Magirus. Scappi, Magirus en Olla Podrida worden vermeld en het exemplaar van de Universiteit van Amsterdam wordt getoond, waarbij gebladerd wordt naar het recept voor olla podrida. Dit alles kadert in het thema van de uitzending, namelijk kikkererwten. Het fragment start vanaf ongeveer 13 minuten in de uitzending. Als je goed kijkt zie je in het fragment dat in de UvA gefilmd is ook onze uitgave (Davidsfonds, 2007) op tafel liggen.

Koken met Van Boven, Vpro 25042016
Koken met Van Boven, Vpro 25042016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.