Verhaal in De Limburger / Limburgs Dagblad

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De Nederlandse krantencombinatie De Limburger/Limburgs Dagblad publiceerde op zaterdag 17 november een artikel van Ray Simoen over “Lieve schat, wat vind je lekker”. We hebben het artikel zelf niet gezien, maar collega Marleen Willebrands meldt dat het artikel sterk inzoomt op Erycius Puteanus, afkomstig uit (het nu Limburgse) Venlo. De auteur speculeert dat Puteanus in eigen persoon en in hoge mate betrokken is bij het Koocboec van Magirus. Wij (auteurs van de tekstuitgave) hebben hierover onderling uitvoerig gediscussieerd, maar er is geen bewijs voor, hoewel het ook niet geheel onmogelijk is.

interview_limburger_20071120 (pdf)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.