Learning to cook in early modern England

Where do recipes fit into historical understanding of pedagogical processes around food? Various scholars (including myself) have speculated about the compilation of manuscript recipe collections as part of a domestically-located education for young girls and teens prior to marriage. Some seventeenth-century English printed recipe collections also speak explicitly of who they are intending to educate in the ‘art and mystery’ of cookery (and, in William Rabisha’s case, who not: those without any culinary aptitude, for one).
See on recipes.hypotheses.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door hier een reactie achter te laten geef je deze site de eeuwige toestemming om jouw woorden en naam/web site te reproduceren als bron.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.