Verhaal in De Limburger / Limburgs Dagblad

De Nederlandse krantencombinatie De Limburger/Limburgs Dagblad publiceerde op zaterdag 17 november een artikel van Ray Simoen over “Lieve schat, wat vind je lekker”. We hebben het artikel zelf niet gezien, maar collega Marleen Willebrands meldt dat het artikel sterk inzoomt op Erycius Puteanus, afkomstig uit (het nu Limburgse) Venlo. De auteur speculeert dat Puteanus in eigen persoon en in hoge mate betrokken is bij het Koocboec van Magirus. Wij (auteurs van de tekstuitgave) hebben hierover onderling uitvoerig gediscussieerd, maar er is geen bewijs voor, hoewel het ook niet geheel onmogelijk is.

interview_limburger_20071120 (pdf)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.